Rólunk

Hogyan növelheti meg bevételeit ugrásszerűen rövid időn belül?

Legyen az Ön cége is PROFIN ÉRTÉKESÍTŐ!

Ebben tudunk Önnek segíteni megoldásainkkal.
Miért mi? Miért hallgasson ránk?

1991 óta napi szinten foglalkozunk értékesítéssel és értékesítésfejlesztéssel. Szakértőnek számítunk a témában.

Cégcsoportunk vezetője Andor László, aki 7 évig volt az Értékesítők Szövetségének elnöke.

Az elmúlt években:

  értékesítési tárgyalások megszervezésével és lebonyolításával,
  értékesítők toborzásával és kiválasztásával,
  értékesítési csapatok felépítésével és irányításával,
  céges sales stratégiák és rendszerek kidolgozásával,
  értékesítők személyre szabott gyakorlati képzésével,
  valamint vezetők részére nyújtott értékesítési tanácsadással foglalkozott.

Több mint 1.900 személyes üzleti tárgyalás.
Több mint 2.300 értékesítő képzése.
Több mint 700 értékesítő elindítása, irányítása.
Több mint 140 cégben nyújtott értékesítésfejlesztési tanácsadás.

Ebből adódóan olyan tapasztalatokkal rendelkezünk, amellyel biztosítani tudunk egy azonnal megérthető és átvehető sikerszemléletet, valamint a gyakorlatban már sokszor bizonyított, csúcshatékonyságú, és könnyen alkalmazható módszereket.

Gyakorlott értékesítők közvetítése A fenti tapasztalatokat felhasználva 2003-ban elindítottuk a piacon egyedülállónak számító ÉRTÉKESÍTŐ KÖZVETÍTÉST, amely kizárólag értékesítési munkatársak – üzletkötők, területi képviselők, értékesítési tanácsadók, valamint értékesítési vezetők – toborzására és kiválasztására vonatkozik. A kezdetektől fogva többszáz cégnek vettünk fel értékesítő munkatársakat – ezen a területen a legnagyobb tapasztalatú cég vagyunk Magyarországon.
Sales tréning Az értékesítők gyors és hatékony fejlődését garantáljuk gyakorlatias képzéseinkkel. A számunkra már hosszú évek óta természetes cégre szabott oktatásainkat 2009 óta – a piacon egyedülálló módon – személyre szabott tréning formájában biztosítjuk. Ez garantáltan a legbiztosabb fejlődést biztosító módszer.
Értékesítési stratégia Kidolgozzuk a személyes eladás alapjául szolgáló hatékony és önműködő értékesítési rendszert, akár az Önök cégére, termékkörére, piacára szabottan.
Értékesítési tanácsadás Értékesítési tanácsadás szolgáltatásunkkal az adott cégben dolgozva bevezetjük, felfuttatjuk és megtanítjuk a leghatékonyabb sales szemléletét és módszereit.

Lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén, és győződjön meg személyesen a szakértelmünkről, illetve az azáltal elérhető gyors és biztos forgalomnövekedésről!

Elérhetőségeink