Értékesítés oktatás: tréning, iskola

Szerezze meg tőlünk a legkifizetődőbb tudást!

Magyarországon egyedülálló módon nemcsak cégre, hanem személyre szabott fejlesztést nyújtunk minden esetben. Minden egyes sales tréning gyakorlatias tudást ad.

Szlogenünk – Mi nem tréninget, tudást adunk! – arra utal, hogy értékesítési tréningjeink résztvevői minden esetben kézzelfogható, másnaptól a gyakorlatban alkalmazható eszközöket, bevált és begyakorolt technikákat kapnak tőlünk az értékesítésben.

Miért van rá szüksége?

 • a verseny egyre erősödik, a konkurensei többen és egyre jobbak lesznek
 • a marketing, a reklám egyre nagyobb költséggel jár, ezzel ellentétben egyre kisebb a megtérülése, legtöbbször nem hozza meg a várt hasznot
 • a legbiztosabb ügyfélszerzést személyesen lehet megvalósítani!

Ügyfeleink minden esetben igazolják, hogy gyakorlati értékesítési képzéseinket követően másnaptól mérhető az üzletkötőik többleteladása, és mivel nem (csak) motiváció, hanem tudás alapú, ezért hosszú távon megmarad!

sales tréning, oktatás, képzés

Ha a legmagasabb szintű értékesítési képzésére lenne szüksége, akkor nézze meg 3,5 hónapos képzéssorozatunkat itt!

 

Mekkora forgalomnövekedést jelentene Önnek, ha értékesítő, üzletkötő kollégái holnaptól 2x-3x, vagy akár 5x többet adnának el?

feltérképezzük adottságaikat, képességeiket, és a legnagyobb növekedést jelentőket fejlesztjük,Hogyan tudjuk ezt biztosítani?

 • lecsupaszítjuk az értékesítők / üzletkötők fejében lévő képet a lényegre – az eladásra,
 • átadjuk nekik az „üzletkötés az 1. tárgyaláson” elv alkalmazását,
 • megtanítjuk őket a bevételt hozó tevékenységekre koncentrálni, optimalizáljuk időbeosztásukat, felismertetjük a prioritásokat,
 • megtanítjuk őket az önmotivációra, az önálló munkavégzésre,
 • ráadásul a vezetőik kezébe adjuk az üzletkötők motiválásának, és számonkérésének pontos eszközrendszerét.

 

Gondolja végig…

 • Az értékesítés az egyik leghasznosabb, általános tudás, melynek segítségével Ön (is) minden területen jobban érvényesülhet;
 • Nincs fontosabb tudás, mint annak ismerete, hogy önmagunk eladása az élet mely területein, milyen módon valósítható meg a leghatékonyabban – pl. hogyan érhetjük el, hogy minket léptessen elő a főnök, vagy az, hogy mit és hogyan mondjunk a gyerekeknek, hogy a TV helyett a családi kirándulást válasszák, vagy éppen az, hogy, hogyan kaphatunk többet az autónk eladásakor;
 • Az üzleti világban az egyik legfontosabb feladat az ügyfélszerzés. Ha nincs ügyfél, akkor nincs bevétel, nincs haszon. Az értékesítés a business katalizátora, ugyanis itt válik az áruból (és a benne lévő anyagi és emberi erőforrásokból) pénz!
 • A gazdasági krízis hatására a bizalmi válság miatt, nehezebb a potenciális ügyfeleknél elérni, hogy vásároljanak. Messze a leghatékonyabb módszer, ha közvetlen, személyes kapcsolatot teremtünk velük, felmérjük az igényeiket, megkérdezzük őket, figyeljük a reakcióikat, és személyre szabott megoldást adunk nekik a szükségletükre.
 • Ezt csak az értékesítés képes megtenni – de az is csak akkor, ha profi.

Tegye meg az 1. lépést, cége értékesítésének ugrásszerű fejlődéséhez! Kérjen ajánlatot tőlünk, és jelölje meg, hogy melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik!

Megnézem

Ha a környezetében élő ismerősei, barátai, családtagjai közül, úgy véli, hogy szolgáltatásaink hasznosak lennének cégük, vállalkozásuk szempontjából, akkor ajánlja őket! Fáradozásait akár plusz jövedelem formájában is realizálhatja.

Ajánlom másoknak!