GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Ki az a salesgroup?
Hazánk egyik vezető értékesítésfejlesztő cége, aki garantáltan működőképes megoldásokat ad Önnek a személyes értékesítésben.

Kik állnak mögötte?
Andor László, aki 29 éves értékesítési tapasztalatával az egyik legkomolyabb tudású sales szakembernek számít Magyarországon. Továbbá egy folyamatosan bővülő professzionális értékesítési szakemberekből álló csapat (trénerek, tanácsadók), akik a szakterületük (tárgyalástechnika, értékesítési vezetés, értékesítők toborzása, stb.) évtizedes tapasztalatú képviselői.

Miért a salesgroup-ot hívjam segítségül az értékesítésem fejlesztéséhez?
Mert a komplexitásunk révén az értékesítés bármely területén azonnali, kézzelfogható megoldásokat tud tőlünk kapni.
Azért, mert akár induló, akár stagnáló, akár fejlődő cége van, tudunk segíteni – az elmúlt 20 évben mindegyik stádiumú cégből futtattunk fel tucatszámra ügyfeleket. Saját értékesítési csapatokat építettünk fel és működtettünk eredményesen, tehát közvetlen gyakorlatunk is van.

• Mit kaphatok a salesgrouptól?
Ez az Ön céljaitól, a cége és az értékesítése jelenlegi állapotától és az emberi és anyagi erőforrásaitól függ. 7 féle konkrét megoldással tudjuk kiszolgálni az igényeit, tehát rajtunk nem fog múlni.
Stratégia kell? Vagy értékesítési szakemberek / profi üzletkötők, akik eladják a cége termékeit? Esetleg egy részletes leírás, ami alapján Önök önállóan tudnak értékesíteni? Fel kellene futtatni a stagnáló értékesítőket? Vagy szükség van egy profi értékesítési vezetőre? Rendbe kellene szedni a cég vevőszerzését, csak nem tudja, hol kezdje?
Kérjen konkrét megoldásokat tőlünk MOST: 06-20/4346-299 *** Mi az 1. kérdése?

Ez egy HR-es cég?
Az első értékesítőkre szakosodott munkaerő közvetítő cég vagyunk. Mivel a HR oktatásában csak felületesen foglalkoznak az értékesítők kiválasztásával, ezért nem elegendő az általános HR-es tudás, mert az értékesítőket teljesen máshogy kell szűrni! (Gondoljunk csak arra, hogy ez egy olyan szakma, ami nem szerepel a klasszikus oktatásban, pl. nem létezik végzettséget igazoló okirat).
Mi 29 éves értékesítési, továbbá csapatépítési illetve –működtetési gyakorlattal rendelkezünk.

Akkor Önök elméletet oktatnak?
Kizárólag olyan trénerekkel dolgozunk, akik gyakorlatban is teljesen naprakészek az értékesítésben. Ők többféle terméket és szolgáltatást értékesítettek a korábbiakban, illetve jelenleg is értékesítenek. Csináljuk ÉS tanítjuk.

Önök (elméleti) tanácsadók?
29 éve vállalkozóként a gyakorlatban építjük cégeinket. Nap mint nap dolgozunk a saját és a megbízóink cégeinek értékesítés fejlesztésén. Sokat költünk a saját fejlesztésünkre – az értékesítéshez kapcsolódó területek mindegyikén.

Mit tudnak Önök, amit más nem?
Folyamatosan tevékenykedünk a professzionális értékesítési szemlélet, a tudás, az értékesítő személy, az eszközök, a motiválás, a kontroll, valamint az értékesítési vezetés tökéletesebbé tételén. Ezáltal olyan hazánkban egyedülálló megoldásokra is képesek vagyunk, mint egy nagy létszámú értékesítési csapat gyors felépítése, vagy egy komplex direktértékesítési rendszer kidolgozása.

Akkor Önök bármiben tudnak segíteni?
Mi sem tudunk mindent. A siker sok apró tényező összessége.
Éppen ezért rendszeresen dolgozunk együtt különböző vállalkozásfejlesztési tanácsadókkal. Ezáltal mi is tanulunk, illetve az értékesítés fejlesztésével is nagyobb eredményeket érünk el az Ön cégében is.

Ha egyéb kérdése is van, hívja bizalommal hotline-unkat: 06-20/4346-299, vagy ha úgy Önnek megfelelőbb, akkor írjon: info@sales-group.hu vagy kérjen visszahívást itt >>>