Értékesítési tréning, sales oktatás, iskola

Értékesítés oktatás, értékesítési tréning, iskola, értékesítési akadémia

Cégre- és személyre(!) szabott, gyakorlatias értékesítési tréning!

Értékesítési tréning, értékesítők oktatása képzett, 30 éve értékesítéssel foglalkozó szakembertől!

Magyarországon egyedülálló módon nemcsak cégre, hanem személyre (!) szabott fejlesztést nyújtunk minden esetben. Minden egyes sales oktatásunk, értékesítési tréningünk gyakorlatias tudást ad.

Szlogenünk – Mi nem tréninget, tudást adunk! – arra utal, hogy a salesgroup értékesítési tréning résztvevői minden esetben kézzelfogható, másnaptól a gyakorlatban alkalmazható eszközöket, bevált és begyakorolt technikákat kapnak tőlünk az értékesítésben.

Miért van rá szüksége?

 • a verseny egyre erősödik, a konkurensei többen és egyre jobbak lesznek
 • a marketing, a reklám egyre nagyobb költséggel jár, ezzel ellentétben egyre kisebb a megtérülése, legtöbbször nem hozza meg a várt hasznot
 • a legbiztosabb ügyfélszerzést személyesen lehet megvalósítani!

Ügyfeleink minden esetben igazolják, hogy gyakorlati értékesítési tréningjeinket, képzéseinket követően másnaptól mérhető az üzletkötőik többleteladása, és mivel nem (csak) motiváció, hanem tudás alapú, ezért hosszú távon megmarad!

Ha a legmagasabb szintű értékesítési képzés / értékesítési tréning érdekli, akkor nézze meg 3,5 hónapos képzéssorozatunkat itt!

Mekkora forgalomnövekedést jelentene Önnek, ha üzletkötői holnaptól 2x-3x, vagy akár 5x többet adnának el?

Feltérképezzük adottságaikat, képességeiket, és a legnagyobb növekedést jelentőket fejlesztjük, Hogyan tudjuk ezt biztosítani?

 • lecsupaszítjuk az értékesítők / üzletkötők fejében lévő képet a lényegre – az eladásra,
 • átadjuk nekik az „üzletkötés az 1. tárgyaláson” elv alkalmazását,
 • megtanítjuk őket a bevételt hozó tevékenységekre koncentrálni, optimalizáljuk időbeosztásukat, felismertetjük a prioritásokat,
 • megtanítjuk őket az önmotivációra, az önálló munkavégzésre,
 • ráadásul a vezetőik kezébe adjuk motiválásuk, és számonkérésük pontos eszközrendszerét.

sales tréning, oktatás, képzés

Gondolja végig…

 • Az értékesítés az egyik leghasznosabb, általános tudás, melynek segítségével Ön (is) minden területen jobban érvényesülhet;
 • Az üzleti világban az egyik legfontosabb feladat az ügyfélszerzés. Ha nincs ügyfél, akkor nincs bevétel, nincs haszon. Az értékesítés a business katalizátora, ugyanis itt válik az áruból (és a benne lévő anyagi és emberi erőforrásokból) pénz!
 • Messze a leghatékonyabb módszer, ha közvetlen, személyes kapcsolatot teremtünk az ügyfelekkel, felmérjük az igényeiket, megkérdezzük őket, figyeljük a reakcióikat, és személyre szabott megoldást adunk nekik a szükségletükre.

Tegye meg az 1. lépést, cége értékesítésének ugrásszerű fejlődéséhez! Kérjen ajánlatot itt!