Cégvezető vagyok

Rendeljen tőlünk képzett értékesítőket,

és mi garanciát vállalunk az Ön sikerére!

Napjainkban – amikor a marketing egyre többe kerül, viszont egyre kevesebbet hoz – a legolcsóbb és legbiztosabb módja az eladásnak az üzletkötőkön keresztüli személyes értékesítés.
A legtöbb marketingmódszer hatékonyságát megsokszorozza, ha az érdeklődőket, vevőjelölteket professzionális üzletkötők, képviselők, értékesítők veszik a kezükbe.

Lépjen Ön is a biztos ügyfélszerzés útjára, rendeljen tőlünk gyakorlott értékesítő / üzletkötő szakembereket, és mi garanciát vállalunk vállalkozása sikerére!

Növekvő értékesítési bevételek. Üzletkötők, képviselők, értékesítők keresése, toborzása, kiközvetítése.

Az alábbiak garantálják az Ön eredményességét:

  • a legnagyobb tapasztalatú üzletkötők, képviselők, értékesítők kiválasztására szakosodott cég (Salesgroup)
  • a legnagyobb értékesítőket tartalmazó adatbázis
  • a legtöbb lefolytatott értékesítői állásinterjú és kiválasztás
  • megfizethető, 1-2 hónap alatt megtérülő díjak
  • 100%-os díjmentes megelégedettségi cseregarancia
  • díjmentes tanácsadás az értékesítők működtetéséhez

Cégünk az Ön igénye szerint elvégzi a tapasztalt értékesítők, üzletkötők toborzását és kiválasztását, amely vállalkozása tartós növekedéséhez, biztos forgalom-növekedéshez vezet!

 

Szerezze meg tőlünk a legkifizetődőbb tudást

mind saját maga, mind az értékesítői számára!

Cégre- és személyre(!) szabott fejlesztést nyújtunk értékesítési folyamatai és értékesítéssel foglalkozó munkatársai számára. (Üzletkötők, képviselők, értékesítők, értékesítési vezetők, sales manager, key account manager, de a sales tudás minden munkatársának hasznos lehet)

Az értékesítés egy egzakt tudomány.
Elvünk – Mi nem tréninget, tudást adunk! – arra utal, hogy az oktatásaink résztvevői minden esetben kézzelfogható, másnaptól a gyakorlatban alkalmazható eszközöket, és készség szintig begyakorolt technikákat kapnak tőlünk.
Ügyfeleink minden esetben igazolják, hogy gyakorlati képzéseinket követően mérhető az értékesítési munkatársak többleteladása, és mivel nem (csak) motiváció, hanem tudás alapú, ezért hosszú távon megmarad!

Gondolja át, mekkora forgalomnövekedést jelentene Önnek, ha üzletkötő munkatársai holnaptól megdupláznák, vagy akár megtöbbszöröznék az eredményességüket!

Tegye meg az 1. lépést a cége értékesítésének ugrásszerű fejlődéséhez! Kérjen ajánlatot tőlünk, és jelölje meg, hogy melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik! Ajánlatot kérek!

 

Ha szeretne hétről hétre új információkat szerezni, tippeket, megoldásokat elsajátítani az értékesítés világáról, iratkozzon fel hírlevelünkre, amely olyan tartalmakkal rendelkezik, amit sehol máshol nem kaphat meg!

Név:*
E-mail:*
Tel:

 

(Amennyiben hírlevelünkre nem tart a későbbiekben igényt, bármikor egy kattintással leiratkozhat.)